Ajankohtaista

Lisäpotkua ja porinaa yhdistyselämään – pelataan kokousbingoa!

Maaseudun sivistysliitto aloittaa syyskauden tarjoamalla jäsenjärjestöilleen mahdollisuuden reflektoida omaa toimintaansa leikkisän kokousbingon avulla. Pyydettiinkö kokouksessa ottamaan koppi, etsittiinkö nuijaa, tai mainittiinko vanhat hyvät ajat? Meillä kaikilla on maneereja, joiden tuulettaminen tekee hyvää! Lempeän humoristinen lähestymistapa sopii yhdistyskenttään, ja edesauttaa osallistujia löytämään omia vahvuuksiaan ja voimaannuttaa tekijöitä toimimaan yhteisen asian hyväksi.

Kokous- ja kepubingot löydät verkko- opistosta, joka palvelee ympäri vuorokauden, pyhänä ja arkena. Muista myös verkko-opiston muut mainiot materiaalit, mm. Yhteinen EU- tiedotusmateriaali tai uusi kokoustekniikan video! Verkko-opiston lisäksi MSL tukee, kouluttaa ja tuottaa monipuolisia materiaaleja jäsenjärjestöjensä käyttöön. Kokous- ja kepubingoja on saatavilla sekä MSL:n väkeä tavattavissa myös monissa syksyn tapahtumissa, mm. Eläkeliiton yhdistyskehittäjien seminaarissa, Karhufestareilla, Lokaalissa ja Keskustan ylimääräisessä puoluekokouksessa. Tervetuloa tutustumaan, ja miettimään, miten teidän yhdistystä voisi kehittää entistä paremmaksi!

Piristystä, porinaa ja lisäpotkua saatavilla myös MSL:n koulutussuunnittelijoilta, kysy lisää: Heli Lehtilä, heli.lehtila@msl.fi tai Heidi Siivonen, heidi.siivonen@msl.fi