Ajankohtaista

Haemme uusia työntekijöitä Pohjois-Karjalaan

Muuttuvaa yritystoimintaa ja elinvoimaa ympäristöstä. Sinä tai kaverisi, joka käytät sujuvasti sosiaalista mediaa, osaat järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia, saat ihmiset ja kumppanit mukaan erilaisiin koulutuksiin, työpajoihin ja muihin juttuihin. Jos vielä tunnet, että uudistuva yritystoiminta tai ympäristön- ja maisemanhoidon tarjoamat yrittämismahdollisuudet olisivat sitä mitä Pohjois-Karjalan maaseudulla tarvitaan,  tule meille töihin.

Haemme kahta uutta työntekijää elinkeinojen kehittämishankkeisiimme.

Muuttuvat yritystoiminnan muodot Pohjois-Karjalassa on yhteishanke Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen Yliopiston alue- ja kuntatutkimuskeskuksen Spatian sekä Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Nykyinen työntekijä siirtyy toisen työnantajan työtehtäviin.

Yhteinen ympäristö – elinvoimaa ympäristöstä 2019-2020 on yhteishanke ProAgria Pohjois-Karjala ry:n ja Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Uusi hanke.

Etsimme molempiin hankkeisiin projektikoordinaattoria. Työsuhde kestää vuoden 2020 loppuun asti.

Tarkempi kuvaus ja hakuohjeet alla olevasta linkistä.

Puhti -hanke ja Yhteinen ympäristö työntekijähaku 22.2. -8.3.2019