Ajankohtaista

Ylen Egenland kiertää toisenlaista Suomea

Ylen Egenland-ohjelma kiertää ”toisenlaisen Suomen” erityislaatuisissa tapahtumissa ja paikoissa ja tapaa kiinnostavia ihmisiä. Ohjelmasarjan kohteista ei aina löydy tietoa paikkakuntien virallisista matkaoppaista. Egenlandin toimitus onkin koonnut vinkkinsä suoraan ihmisiltä kautta maan ja kierrellyt vihjeiden perässä kylissä ja takamailla.

Ohjelmasarjan toinen tuotantokausi on juuri käynnistynyt. Kahdeksanosainen sarja vie katsojat 32 kohteeseen. Maaseudun Sivistysliitolle muutamat sarjan aiheista ovat erityisen läheisiä. Talven kuluessa pääsemme kurkistamaan mm. Karhufestivaaleille Ilomantsiin, Alpo Koivumäen Savannille Kauhajoelle, Matti Järvenpään Rautapuistoon Hämeenkyröön sekä Hytermän saareen Kerimäelle.

Egenlandin kaikki jaksot löytyvät Yle Areenasta.