Ajankohtaista

Instagram-kilpailu: miltä keittiönpöytäsi näyttää työn keskellä?

Tammikuun Instagram-kilpailu.

Kuvaa keittiönpöytäsi arjen ja työn keskellä ja osallistu kilpailuun

Parhaat ideat syntyvät keittiönpöydän äärellä! Miltä keittiönpöytäsi näyttää arjen ja työn pyörityksessä? Kuvaa keittiönpöytäsi ja osallistu Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen arvontaan.

Kisaan osallistut seuraamalla Instagram-tiliämme, jakamalla otoksesi julkisella Instagram-tililläsi hashtagilla #minunkeittiönpöytäni ja tägäämällä kuvaan @bisnestakeittionpoydalta.

Osallistumisaika on 15.–31.1.18. Osallistuneiden kesken arvotaan Lenovo TAB4 10 -tabletti. Palkinnon saaja arvotaan 2.2.18. Voit osallistua kilpailuun useammalla kuvalla. Kilpailussa yksi ihminen voi voittaa yhden palkinnon. Otamme yhteyttä voittajaan Instagramin kautta kommentoimalla kyseistä kuvaa. Mikäli emme saa seitsemän (7) vuorokauden sisällä yhteyttä voittajaan, arvomme uuden voittajan. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Instagramissa ja Facebook-sivuillaan.

Lähetä kilpailuun vain itse ottamiasi kuvia. Mikäli kuvassa näkyy muita, kysy suostumus kuvan julkaisuun kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä tai alaikäisten huoltajilta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä tule perille. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta hankkeen toteuttamien yhteisöjen henkilökuntaa.

Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muuttamiseen.

Kilpailun järjestää Bisnestä keittiönpöydältä -hanke ja sen päätoteuttaja Ylivieskan Teknologiakylä YTEK Oy, Vierimaantie 5, PL 87, 84101 Ylivieska, ytek.fi. Maaseudun Sivistysliitto on Bisnestä keittiönpöydältä -hankkeen kumppani, ja löydät toiminnasta lisää tietoa Verkko-opistomme sivuilta.