Ajankohtaista

Ovia Eurooppaan -tiedotusmateriaali valmis!

Kiinnostaako opiskelu ulkomailla? Haluaisitko hakea Erasmus-vaihtoon? Onko Leader-toiminta sinulle tuttua? Mitä siviilikriisinhallinta oikein pitää sisällään? Verkko-opistossa on nyt uunituoretta materiaalia EU:n avaamista mahdollisuuksista  ulkomailla opiskelun ja Erasmus-vaihdon, Leader-toiminnan ja siviilikriisinhallinnan kentiltä. Käy katsomassa eri alojen toimijahaastatteluita ja lue lisää taustamateriaalista, millaisia mahdollisuuksia EU meille tarjoaa!

Ovia Eurooppaan -tiedotusaineisto on jo toinen verkko-opistossa julkaistuista, ulkoasiainministeriön Eurooppa-tiedotustuella toteutetuista EU-tietopaketeista. Tällä kertaa aineiston ovat tuottaneet Maaseudun Sivistysliitto ja e2 ajatuspaja.

Tutustu Ovia Eurooppaan -tiedotusaineistoon!