Ajankohtaista

MSL hakee koulutussuunnittelijaa – hakuaikaa 31.10. saakka

HUOM! Hakuaikaa on jatkettu 31.10.2017 saakka.

Maaseudun Sivistysliitto hakee KOULUTUSSUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Luova ja energinen työyhteisömme haluaa vahvistaa pedagogista osaamistaan ja jäsenjärjestöyhteistyötä. Uuden vahvistuksemme keskeisin tehtäviin kuuluu koulutusyhteistyö Suomen Keskusta r.p:n kanssa. Koulutustiimimme jäsenenä hän osallistuu myös liittomme muiden sisältöalueiden (kts. www.msl.fi) suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.

Tehtävä edellyttää pedagogisia taitoja, suunnitelmallisuutta, yhteistyökykyä ja luovuutta sekä kokemusta järjestötoiminnasta ja kouluttamisesta. Edellytämme some-osaamista ja kokemusta verkkokoulutuksen kehittämisestä. Tapahtumajärjestämisen osaaminen on eduksi.

Tehtävään soveltuvia loppututkintoja ovat esim. kasvatus-, yhteiskunta-, viestintä- tai sosiaalitieteiden loppututkinnot. Työnohjaajan, valmentajan tms. lisäkoulutus on eduksi.

Toimistomme on Helsingin keskustassa, mutta työ edellyttää matkustamista. Osa koulutuksista on iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakuaika päättyy 25.10.2017. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen maaseudunsivistysliitto@msl.fi.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Paula Yliselä, paula.ylisela@msl.fi, gsm 040 7191687 (16.10. klo 8-11 ja 20.10. klo 10-12).