Ajankohtaista

Maaseudun superviikonloppu Leppävirralla

Maaseutuparlamentti 2017 kokoaa kaikki maaseudun kehittämisessä ja maaseutupolitiikasssa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet Leppävirralle Pohjois-Savoon 1.–3.9.2017.

Maaseutuparlamenttiin kokoonnutaan kiteyttämään tahtotila suomalaisen maaseudun kehittämiselle nyt ja tulevaisuudessa. Luvassa yllätyksiä, ratkaisuja ja kasvusuuntien tunnistamista! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille asukkaista päättäjiin, yrittäjistä yhdistyksiin, tutkijoista kehittäjiin ja kylistä kaupunkeihin. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Maaseudun Sivistysliitto on mukana Maaseutuparlamentissa 2017 ja vastaa siellä maaseudun la. 2.9. monikulttuurisuustyöpajasta.

MSL on mukana myös järjestämässä retkeä 1.9. Suonenjoelle teemalla Hyvinvointia kulttuurista, jossa tarkastellaan maaseudun kulttuurin hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisille ja yhteisöille eri puolilla Suomea, keskustellen sekä draamallisin keinoin. Tarkempi retkiohjelma löytyy täältä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan meitä Maaseutuparlamentin 2017 Kumppanitorille!

Lisätiedot:
toiminnanjohtaja Paula Yliselä
paula.ylisela@msl.fi
puh. 040 719 1687