Ajankohtaista

Kulttuurikahvila avoinna joka sunnuntai Syötävässä Puistossa

Leandro Roco esiintyi Kulttuurikahvilan avajaisissa, Syötävässä Puistossa.

 

Kulttuurikahvila on Syötävän Puiston joka sunnuntainen pop up -kahvila, joka tarjoaa ohjelmaa musiikista tanssiin ja teatteriin sekä mm. elokuvanäytöksen teemalla ”Lohturuokaan maailmanloppuun”. Syötävä Puisto kutsuu myös taiteilijoita ja yhdistyksiä järjestämään tiloissa oman Kulttuurikahvilansa ja haasteeseen onkin jo tarttunut mm. Klovnit Ilman Rajoja, jotka järjestävät oman Klovnikahvilansa heinäkuussa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ohjelma soveltuu mainiosti koko perheelle.

Syötävä Puisto jatkaa myös keskiviikkoisia talkoitaan ja työpajojaan ja toivottaa kaikki tervetulleiksi oppimaan luonnonmukaisesta puutarhan hoidosta!

Kulttuurikahvilan avajaispäivän 4.6. upea sää houkutteli paikalle kymmeniä ihmisiä nauttimaan ohjelmasta ja kahvilan tarjoiluista, sekä tutustumaan Syötävän Puiston toimintaan. Argentiinalainen artisti Leandro Roco oli avajaisten tähtenä ja hän lumosi yleisönsä argentiinalaisilla kansantansseilla huella, zamba ja chacarera ja esittämällä myös itse musiikkia kitaran säestyksellä.

Puiston torpparina ja tapahtumatuottajana työskentelevä Antti Suniala kutsuu kaikki mukaan: “Kulttuurikahvila Syötävässä Puistossa on kaikille yhteinen ja avoin kulttuuritila, johon voi tulla myös piknikille ja nauttimaan kauniista päivästä upeassa ympäristössä ystävien seurassa.”

Seuraa Syötävän Puiston tapahtumaviestintää Facebookissa: Syötävä Puisto

Osoite: Mustikkamaanpolku 10, 00570 Helsinki.
Paikalle pääsee bussilla nro 16, jonka päätepysäkki (Korkeasaaren lipunmyynti) on aivan Syötävän Puiston vieressä, tai Isoisän sillan kautta suoraan Kalasatamasta

Lue lisää toiminnasta: kotisivuiltamme.

Antti Suniala, Syötävän Puiston koordinaattori antti.suniala@msl.fi