Ajankohtaista

Hiiliviisauden aatetta jaetaan Saarijärvellä

Maaseudun Sivistysliitto ja Suomen Kylätoiminta ry kokoavat Suomen vähähiilisyyteen liittyvät hankkeet yhteen jakamaan tietoa, osaamista ja kokemuksia, verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä. Kaksipäiväinen seminaari on Saarijärvellä 1.–2. helmikuuta 2017. Ympäristö on tapahtumaan mitä soveliain. Keski-Suomi on biotalouden edelläkävijä. Maailman ensimmäinen uuden sukupolven biotuotetehdas rakentuu Äänekoskelle ja sen vanavedessä alueelle syntyy ja synnytetään innovaatioita.

Seuraa torstaina 2.2. seminaarin luentoja tämän linkin kautta: https://connect.funet.fi/jamk_bti. Kirjaudu vieraana (Guest) ja anna oma nimesi (Name). Suosittelemme käyttämään kuulokkeita, niin saat puheesta paremmin selvää. 

Ensimmäinen päivä on omistettu aiheeseen perehtymiselle ja asian esittelylle sekä yhteisille hanketreffeille, joilla kuullaan ja vaihdetaan hyviä käytäntöjä sekä vinkkejä hiiliviisaan kylähankkeen toteuttamiseen. Toisen päivän aikana kuullaan konkreettisia esimerkkejä hiiliviisaista kylätason toimenpiteistä eri puolilta Suomea.

Seminaarin sisältöön voit tutustua täällä.
Hiiliviisaiden kylien omat kotisivut.

Lisätietoja:

Niina Vuori
projektikoordinaattori
MSL Länsi-Suomen aluekeskus
p. 040 774 9378
niina.vuori@msl.fi

Reeta Rönkkö
kyläkehittäjä
MSL Itä-Suomen aluekeskus
p. 050 326 7889
reeta.ronkko@msl.fi

logot_semma