Ajankohtaista

Haetaan projektikoordinaattoria Seudullista Satoa -hankkeeseen (Keski-Suomi)

Haetaan projektikoordinaattoria Seudullista satoa -hankkeeseen ajalle 1.1.2017–31.3.2018. Hanke toteutetaan Keski-Suomen maakunnassa.

Hankkeen tavoitteena on innostaa ja aktivoida maaseudun asukkaita, järjestöjä sekä yrittäjiä organisoimaan yhteistyössä tapahtumia, joissa tuodaan esille paikallisia tuotteita, palveluita, kulttuuria ja omaleimaisuutta. Hankkeen avulla saadaan kokemuksia toimivista yhteistyömalleista, joilla voidaan kehittää alueellisia, eri sesonkiaikoihin sopivia ja paikallisuutta esiin tuovia tapahtumia. Hankkeen toimenpiteet ovat luonteeltaan neuvonta-, innostamis- ja tiedottamistoimenpiteitä.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu
– yrittäjä- ja järjestöverkoston yhteistyön sekä yhteisten tilaisuuksien organisointi
– seudullisten tapahtumien, esittelytilaisuuksien, työpajojen ja opintomatkojen järjestäminen
– yhteistyö eri kumppaneiden esim. muiden hankkeiden ja sidosryhmien kanssa
– tiedotusmateriaalin ja sisällön tuottaminen eri kanaviin
– hankehallinnon tehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tavoitteellista ja luovaa työotetta. Aikaisempi kokemus kehittämistehtävistä ja hanketyöstä on eduksi. Soveltuvana koulutuksena on korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto tai muulla tavoin hankittu ja osoitettavissa oleva vastaava pätevyys.

Työ edellyttää käyttää omaa autoa ja tehdä valmiutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Maakunnan tuntemus on eduksi. Työ alkaa  tammikuussa 2017 sopimuksen mukaan ja on kokopäiväinen. Työpaikan osoite on Paavontie 26, 43100 Saarijärvi.

Jätä hakemus 30.12.2016 klo 16 mennessä sähköpostilla leena.kuhno@msl.fi tai osoitteeseen Maaseudun Sivistysliitto, Länsi-Suomen aluekeskus, Paavontie 26, 43100 Saarijärvi.

Lisätietoja tehtävästä antaa  to 22.12. sekä 27.-30.12. Leena Kuhno p. 0400 465 832.