Ajankohtaista

Johanna Lauhialasta CityTorppari Onnenlaaksoon

Johanna Lauhiala. Kuva: Aino Eronen.

Johanna Lauhiala. Kuva: Aino Eronen.

Johanna Lauhiala on kaupunkikulttuuriaktivisti, osallistavan taiteen, muotoilun ja tekstiiligraffitin tekijä ja muotoilija sekä Concreatives-kollektiivin perustajajäsen.

Tekstiiligraffitit ovat ympäristötaideteoksia, jotka valmistetaan tekstiilimateriaalista kutomalla, virkkaamalla tai jollain muulla tekniikalla. Concreatives-kollektiivi tekee osallistavia tekstiiligraffititeoksia ja järjestää erilaisia käsityöpajoja mm. Helsingissä Hakaniemen metroasemalla sijaitsevassa taidetilassa.

Johanna on pienestä pitäen tuntenut suurta paloa tekstiileihin ja onkin ammatiltaan tekstiilialan muotoilija. Hän haluaa tuoda tekstiilimateriaalit uusiin ympäristöihin – sinne, missä niitä ei tavallisesti ole nähty.

CityTorppari Onnenlaaksoon

Johanna toivoo, että tekstiili ympäristötaideteoksen materiaalina tuo lämpöä ja hyvää mieltä kokijalleen. Onnenlaaksossa, Saarijärvellä, odotetaan jännityksellä, millainen yhteisöllinen teos Johannan kanssa syntyy, ja me Maaseudun Sivistysliitossa odotamme suurella ilolla kaikkea kivaa kesäpohinää CityTorpparin ympärille.

Tervetuloa tiimiin, Johanna!

Seuraa CityTorpparin elämää Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä

Etsi aihetunnuksilla #CityTorppari #Onnenlaakso
https://www.facebook.com/concreatives/
https://www.instagram.com/concreatives/
https://www.instagram.com/johanna_lauhiala/