Ajankohtaista

Suuri patalappukilpailu

Antaa palaa, sano patalappu!

Kisassa etsitään ennennäkemättömän villejä ja omintakeisia tulkintoja patalapusta. Patalappu voi olla käytännöllinen tai vailla virkaa, kunhan se on rohkeasti omannäköisensä.

Osallistu kisaan jakamalla kuva omasta patalapustasi Kässäövereitten Facebook-tapahtumasivulle 31.5.2016 mennessä. Päävoittona on maineen ja kunnian lisäksi 200 euron lahjakortti.

Suuri patalappukilpailu liittyy ITE-museossa Kokkolassa 13.5.–16.10.2016 järjestettävään ITE käsillä -näyttelyyn.

Näyttelyn ja kilpailun järjestäjinä ovat Maaseudun Sivistysliitto ja K.H.Renlundin museo.

SÄÄNNÖT

1. Kilpailu on avoin kaikille halukkaille.
2. Kilpailuaikaa on 31.5.2016 saakka.
3. Kilpailutöiden tekniikat, materiaalit, muoto ja koko ovat vapaat.
3. Kilpailija saa osallistua enintään kolmella patalapulla. Osallistu kisaan jakamalla kuva kilpailutyöstäsi Kässäövereitten FB-tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/groups/kassaoverit/.
4. Jos menee överiksi eli patalappuja syntyy useampia, olet tervetullut jakamaan kilpailun ulkopuolisia kuviasi Kässäöverit-ryhmässä https://www.facebook.com/groups/kassaoverit/ tai muualla sosiaalisessa mediassa käyttäen hashtagia #itepatalappu.
5. Kilpailun päävoittona on 200 euron lahjakortti käsityöliikkeeseen. Sijat 2. – 5. palkitaan Minna Haverin kirjalla Pehmeä taide.
6. Kilpailun tulokset julkistetaan 16.6.2016.
7. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Taito Keski-Pohjanmaa ry:n toiminnanjohtaja Tuija Isopahkala, taidekriitikko Veikko Halmetoja ja ITE-amanuenssi Elina Vuorimies.
8. Jokainen kilpailuun osallistuja vastaa jakamiensa kuvien käyttöoikeuksista.
9. Järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailutöiden kuvia kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Teoskuvien muusta käytöstä järjestäjä sopii erikseen osallistujien kanssa. Järjestäjä varaa ensioikeuden kilpailun tulosten mahdolliseen näyttelykäyttöön.
9. Facebook on vapaa kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta eikä sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

LISÄTIEDOT

Minna Haveri, taidekasvattaja, TaT, näyttelyn kuraattori,
minna.haveri(at)aalto.fi, p. 040 821 4217

Raija Kallioinen, kulttuurituottaja, Maaseudun Sivistysliitto,
raija.kallioinen(at)msl.fi, p. 040 5636 876

Elina Vuorimies, ITE-amanuenssi, K.H.Renlundin museo,
elina.vuorimies(at)kokkola.fi, p. 044 780 9478