Ajankohtaista

Grey Cube gallerian tulevaisuus, keskustelu 13.10. Helsingissä

Tilaisuudessa jaetaan taiteilijoiden ja järjestäjien kokemuksia eläintarhassa ja erityisesti vanhoissa karhulinnoissa esiintymisestä, paikkasidonnaisesta taiteesta, yleisön kohtaamisesta ja paikan adoptio -toimintamallista. Kuulemme vuoden 2015 residenssitaiteilijoiden kokemuksista ja keskustelemme residenssitaiteilijatoiminnasta julkisen sektorin palveluksessa yleisellä tasolla.

Tervetuloa keskustelutilaisuuteen tiistaina 13.10. klo 14-17.
Paikka: Teatterikorkeakoulu, Auditorio 2, Haapaniemenkatu 6, Helsinki.

Eero Yli-Vakkuri, Zoovision, 2015, Korkeasaari

Eero Yli-Vakkuri, Zoovision, 2015, Korkeasaari

 

Grey Cuben toimintaa kehitetään yhdessä sekä yleisön, taiteilijoiden että Korkeasaaren henkilökunnan kanssa. Toiminta on valmis muutoksille, joten toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi myös ideoimaan ensi vuoden toimintaa!

 

 

 

Grey Cube Festival 2015, HelsinkiZoo

Grey Cube Festival 2015, HelsinkiZoo

Tarkempi ohjelma löytyy Facebookista

Ilmoittautuminen to 8.10. mennessä sähköpostitse
greycubegalleriat (at) msl.fi